Tuesday, October 14, 2008

malam yang sepi..

Dah pukul 5..tak ngantuk lagi mata ni..baru pas baca blog pari pari pink yang cumel.. gurl wit sweet face..saper ek??
banyak yang buat diri ini mgerti tentang diri mu..
2 blog berbeza..punyai gaya bahasa yang berbeza,persembahan dan penyampaian yang berbeda,tapi masih mgunakan bahasa yang sama.berkongsi pgalaman dan cerita yang sama.
buat diri terasa dekat dengan mu.

air teh dah habis..malas dah nak buat yang lain..
sure air panas yang kat dapo tu pun dah sejuk..rumah ni pun dah gelap..sumer dah tidow..
tersentak dengar bunyi lam dari nset zafri..
alarm kejut nak bangun stdy kot,,mamat ni memang camni..
alarm jer bunyi..tuan nyer tido lagi..lena di ulit mimpi..
jab lagi aku kejot ko yer zaf,,
nak tido pun serba salah jer..tunggu subuh trus la..kang tido kang terbabas..tak pasal jer dapat subuh dinosor..

hurm..
mguap..tapi tak tido lagi..kan best kalau tido,,
bukak jer mata ada orang tersayang kat depan mata.
tengah tido lena macam baby..
perlahan hidung ni myentuh hidungnya..
jari ini mgusap pp nya,,
bila dia terjaga..
trus kucup dahinya..
moning kiss..

pagi ni dah mula nampak sedikit bercayaha.matahari kan timbul sekejap lagi..perot pun dah bunyi,,,mintak di isi sedikit makanan untuk bertahan sepanjang hari.
makanan??
macam malas jer nak godam2 kat dapo tu..ingat nak bancuh glucolin
anggur..
samer cam fav pari pari pink..
tak tau la camner leh samer..
hurm..2nd day puasa 6.
ada lagi 4 hari.
nanti boleh la berbuka jauh skit..busan la asyik kat shah alam jer,,
hari ni kot..
boleh ker??

masa dah tingal 30 min nak masuk imsak.
kejap jer rasa malam ni berlalu..
tadi rasa cam lama..
mungkin sebab dah 2,3 malam ni rasa cepat masa berdetik..
buat rasa malam ni lambat pulak berbanding 2 hari lepas.
mungkin sekarang ramai yang sedang di ulit mimpi..memeluk teady bear..bantal empuk..
hurmmm...
moga tido mu di ulit mimpi indah.
selamat malam.

4 comments:

AnNesara said...

Selamat Berpose..Nnti try minum nestum honey tu best ke x..manalah tau xkena dgn selera b..kim slm kat ustaz = zafri tu ek..sEKALI FAV SAMA..NAPE EK..mmg ramai yg memeluk teddy bear dgn bantal empuk..

AzRezra Jeri said...

ramai pun ..tetap ada satu yang bernama bobo..kim salam?? tak nak la..kim salam sendri..=p

AnNesara said...

Okies..t jumpe dia nk kim salam sendiri kat dia..then ciap minta no fon lg..padan muke..

AzRezra Jeri said...

cubit kang..jumper nanti b cubit...gramnyer..=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...