Friday, October 17, 2008

5 hari tanpa hati

kerusi dalam lab ni tak berapa selesa..suasana dalam lab kom kat fakulti agak lengang..aku dengan beberapa budak lambat jer ada dalam ni..tunggu lcturer .bengang tul dengan cnction tenet kat flat buruk tu..jab ok jab tak ok...time nak guna jer prob..huhuhu..tapi biar la..benda free.. layan jer la..
so hari ni hari agak sunyi..pagi tadi bukak mata dapat msej..
bru bertolak..ngtuknyer.. dalam kul 1 camtu..
agak lwat la...ntah kul brapa ntah sampai nanti..jangan luper msj tau.. skrang dah kul 11.30.. tak der lagi msej tu..ni msti tgah kaw2 tido..biar la..panat tu.,.
kner overtime malam semalam..k..rehat btul2..balik ni..
luper kan hal2 yang memuak kan kat office tu..
time ni la nak ambikmasa sendrian.

hari yang agak sunyi.. jiwa rasa kosong.. rasa tiada degupan kedengaran di dda.. kemana menghilang??
bukan menghilang... tapi myorok kot..biar rindu berputik..dan trus mkar kembang di hati.

em pagi tadi Pn raja'ah a.k.a lecturer statistik wat klas awal..langsung tak inform..so nak tak nak dia terpaksa ajar 2x..sekali masa budak yang dia wat klas awal..n skali lagi klas untuk ajar budak yang datang klas lambat.

tlfon dalam poket ni bergetar..wah lain macam tau gtaran dia..mnusuk hati pagilan rindu kot... =>
alhamdullalh..
dapat gak dengar suara..lpas la rindu ni skit..pas ltak fon..em rindu bertandang lagi..haisshh..
aku tersenyum sendrian..
murning kiss tu wat smgat ni berkobar2..

em jab lagi nak test.. ada dua chapter tak master lagi..
sempat kot belek2 pas ni..
arap sumer ok pas ni..
test ptang ni kul 3.. sampai 5.. past clas ganti viro 5 sampai 6.

pasal virus untuk jadi model present nanti..acab dah senaraikan.
mybe ambik rhdovirus kot..
kalau tak der orang lain ambik la.
kalau ada.. terpaksa cari virus yang available la..

hrm..
thanks 4 call..
wat hati ni berbunga.
k la.. dah nak jumaat ni..jab lagi nak belek note..kul 3 da test.,.
wish me luck..
jumpa nanti cinta.

moga senyuman ni sentiasa terukir.
dan rindu ini sentiase kembang.

2 comments:

AnNesara said...

Ciannye 5 ari tanpa ati..hope after dis ada hati balik..

AzRezra Jeri said...

yup..semlm ht ni dah terisi..pnuh dengan chinta..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...