Saturday, October 11, 2008

Bila Hati Bersuara

Tersenyum aku bersendirian..rasa hidup ini makin hari makin manis.tak tahu kenapa dan sebabnya.adakah hati ini punyai rahsia.??
tak siapa tahu hanya aku dan diriku sahaja yang tahu..
pelik kan hidup ini..tak pernah pun terintas akan bertemu,dan tak terduga diri ini di anugerahkan sesuatu dari DIA..walau bagaimana pun aku berterima kasih pada DIA yang menganugerahkan anugerah ini.ku janji kan pertahankan dan ku berjanji kan jaga nya sebaik mungkin..

mungkin aku pernah berjanji pada DIA kan mjaga anugerah itu sebaik mungkin.sehinggakan diri ini di uji sebegitu rupa..
ujian??....mungkin unuk menduga sejauhmana kejujuran hati..sedalam mana sayang hati ini..sekuatmana janji ini.namun alhamdullah..
ku bersyukur kerna KAU masih kuatkan hati ini untuk pertahankan semua janji dan kata ku padanya.

semalam adalah hari terindah.hari yang kan ku ingat selamanya..
hati berdegup agak laju...peluh mula timbul bak embun di permukaan rumput..
perasaan bercampur baur..apa pun hanya diri ini yang mengetahui dan biar syuman yang myimpan rahsia antara aku dan dia.

syuman yang myimpan 1001 erti
biar hati ini sahaja mengerti..
biar jiwa ini yang memahami.
dan tersimpan dalam hati.

2 comments:

AnNesara said...

Post ni cam leh tau je sebenarnye pe yg tersirat..erm..senyum ek..hope ari2 yg mendatang akn lebih membahagiakan buat En Azrie@Azrai@Marcell@ Big BOY = B (HEHEHEHE)...dan juga Si Dia..

AzRezra Jeri said...

trima kasih,,,moga si dia sentiasa tersenyum..dan terus ceria..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...