Monday, January 4, 2010

isnin pertama tahun 10




rasa malas jer nak g kejer..
masih dalam mood cuti..
argh..... duk berbungkus dalam toto.
ujan..beshnyer..pas subuh tadi trus masuk dalam kepompong.
malasnyer ya allah...

kunci keta mana ntah aku letak..tgok dalam sua jeans semalam..
macam biasa...meluru ke tempat kejer..
naper jam gila babas ni..
adoi..
cik farah fauzana a.k.a Fafau tengah menceriakan pendengar yang tensen cam aku ni..
ooo..
ari ni first day bukak skolah...
hari yang pailing sukar untuk bebudak..
teringat time aku kecik2 dulu..

hari yang paling best..
sebab lamer tak jumpe kawan2 lamer..

hari palin teruja
sebab tak sabar nak gtau n cerita kat kengkawan g holiday kat maner..(sure dorang jelez)
hari yang gementar
sebab baru tau duk kelas mana..turun ker naik..
hari yang menakotkan..
bila pikir cikgu yang garang n suka marah2..
mungkin ini yang di rasakan oleh adik2..anak kecil ini..
satu penghijrahan dalam hidup mereka..

pic first day skolah kat kelantan..
kat sana dorang skolah stat semalam..
thanks pada cikgu hafiz..share pic ni dengan aku untuk blog ni..

time ni aku penah rasa dulu..time jadi budak2..
bawak botol susu g skolah..nyorok2 minum bawah meja..

wahahahaha...

sweet memori.....rasa nak jadi budak2 balik..tak der masalah..punyai dunia yang indah..



dulu time budak2 dulu memang nakal sangat..pantang tengok budak pompuan comel.

sure kner kacau..aku masa skolah dulu kat gereja..skolah ACS methodist lumut...time tu maner la tau yang skolah aku tu satu pagar dengan gereja..huhuhu..

tapi tu la..zaman paling best..

pasti korang pun sama kan?

6 comments:

sourplum said...

lumut ke ipoh?

Mr AzRai MaRCeeL said...

kat ipoh pun aku skolah gak..kat lumut skolah rendah..huhuhu

MyeaZarra said...

glamer lak nama fafau tu..
Hari pertama masuk skolah..tak nangis, tapi cemas jer...tapi botol susu tu x bawak la, bawak botol air jer..

Mr AzRai MaRCeeL said...

yeker tak bawak.. ker botol susu boh air mawsak..huhuhu

.millalara. said...

rindu! zaman kecik2.. zaman tak perlu fikir masalah :)

Mr AzRai MaRCeeL said...

btol betol... petang petang g main.. balok seblum magrib..weekend tgok katun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...