Wednesday, January 13, 2010

Nak download lagu Anugerah juara lagu 2010 ?

dah 3 hari AJL berlangsung..
pada pengemar koleksi lagu AJL yang semestinya di olah dengan unik pada malam tu..
mesti nak download kan?

so ni ada link link untuk di kongsi bersama dengan follower n pengskodeng terhebat sekalian..

CARA nak download lagu2 finalis ALJ..
klik jer kat link yang dah ada tu..
nanti anda akan ke page 4shared dan klik 'download'
ikut arahan seterusnya dan tekan 'SAVE'
siap..!!

finalis ALJ 24

yuna - dan sebenarnya
http://www.4shared.com/file/193705923/630c7dd8/Yuna_-_Dan_Sebenarnya__AJL_24_.html?s=1

black - aku rindu sayang kamu
http://www.4shared.com/file/193694913/36d1f8aa/Black_-_Aku_Rindu_Sayang_Kamu_.html?s=1

aizat - pergi ( juara ALJ 24)
http://www.4shared.com/file/193691629/c1abf578/Aizat_-_Pergi__AJL_24_.html?s=1

bunkface - situasi http://www.4shared.com/file/193695611/6b3fb9de/Bunkface_-_Situasi__AJL_24_.html?s=1

aizat - kau aku
http://www.4shared.com/file/193690381/8be8304e/Aizat_-_Kau_Aku__AJL_24_.html?s=1

hujan - aku skandal
http://www.4shared.com/file/193711263/b937e9da/Hujan_-_Aku_Skandal_AJL_24_.html?s=1

faizal tahir - bencinta
http://www.4shared.com/file/193708207/a868ec7f/Faizal_Tahir_-_Bencinta__AJL_2.html?s=1

akim AF7 - bengang
http://www.4shared.com/file/193692467/534e66fb/Akim_AF7_-_Bengang__AJL_24_.html?s=1

misha omar - cinta adam dan hawa
http://www.4shared.com/file/193699886/64d10586/Misha_Omar_-_Cinta_Adam_Dan_Ha.html?s=1

Estranged- aurora
http://www.4shared.com/file/193697563/623f38e7/Estranged_-_Aurora_AJL_24_.html?s=1

Stacy - pakai buang
http://www.4shared.com/file/193703508/ea99606a/Stacy_-_Pakai_Buang__AJL_24__2.html?s=1

HaFiz AF7 - masih jelas
http://www.4shared.com/file/193709702/6675bd7e/Hafiz_AF7_-_Masih_Jelas__AJL_2.html?s=1

Tomok - Rindu Terhenti
http://www.4shared.com/file/193705072/66ad8284/Tomok_-_Rindu_Terhenti__AJL_24.html?s=1

Alyah - tak mungkin kerana sayang
http://www.4shared.com/file/193693558/51a225fb/Alyah_-_Tak_Mungkin_Kerna_Saya.html?s=1

persembahan untuk AJL 24

black feat meet uncle hussin - drama king
http://www.4shared.com/file/193694036/7b5c5528/Black_ft_Meet_Uncle_Hussein_-_.html?s=1

Search- fantasia bulan madu & Pawana
http://www.4shared.com/file/193700827/527d23c4/Search_-_Fantasia_Bulan_madu__.html?s=1

semua lagu yang di senaraikan di simpan dalam virtual drive kat 4shared..
terima kasih atas sponser storage free..
hehehe..
pada yang belum mengdownload..
sila kan mendownload..

pada yang dah download..
sila tinggalkan komen anda..

pada yang malas nak download..
yang kejer dekat mardi @ biotek
bleh bagi pen drive kat azrie.
mekasih yer..
sokong la industri musik tempatan..
( ni download ni kira pirate la)
ops... ni tak per..

2 comments:

syira.sani said...

kamu bila nak ganti pendrive 4g saye?...

Mr AzRai MaRCeeL said...

kner ganti ek..bukan kira halal =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...