Friday, January 8, 2010

DeBARAN nak PrEseNt ResULT

dapat email ..
ada group meting untuk present result projek VCO ( virgin coCoNut OiL)
petang ni kul 3.00

dari semalam lagi tak senang duduk..
aku n bos aku duk siapakan repot nak bentang kat makcik big boss..a.k.a mak tiri Myazzara

mak tiri dalam blog myzzara..dia ada post citer sal mak tiri yang bakal dia kejer..
tu la big bos aku..

adoi pening pale di buatnyer..
ready nak kner sembur la jab lagi..

baca doa banyak2..
bagi sejuk hati dia..
nak marah pun di rasa kesian..

huhuhuhu

3 comments:

MyeaZarra said...

huhuhu..ada istilah kesian kerrrr....nangis pun dia wat tak tau jer...gud luck

Mr AzRai MaRCeeL said...

alhamdulillah..dia gelak jer tadi..hapy kot

MyeaZarra said...

mood dia baik la tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...