Tuesday, January 5, 2010

cerita HARI TENsioN SEdUNia

rasa macam nak jerit..
kuat2..biar satu dunia dengar..
ketensionan bertambah ke tahap maksima..
dari pagi tadi lagi aku tension..

pas makn nasi lemak yang bos aku bagi tadi..
tensen ini kurang skit..
tengah bloging tadi ( post ngantuk tu)
henset aku jatuh kat lantai dari poket..

pastu aku ambik r..letak tepi PC..atas mja PC..
sambil blogging..
pas abis bloging..
aku ingat nak g bank jab..
ada urusan skit..

aku g bank dengan hapy nyer..
sampai kat bank aku nak isi borang tu..ada bahagian no akaun..
maner la aku hafal..
nak ambik hset dalam poket..
tgok2 tak der..
aku trus teringat hset aku tertingal atas meja PC kat lab.

agghhhhhh...
sengal la aku ni.. marah diri sendri..
tahap ketensionsn mula bertambah..
aku stst moto dengan pnuh tensionya masuk lab..
samapai kat lab..
aku g kat PC tgok..

tut..tut..tut.. la..(sensored)
maner hset aku..
adoi.... cekadak maner la rembat henset aku ni..
pokemon betol la..

tahap ketensionan trus melepasi tahap bahaya..
siren amaran berbunyi..
aghhhhhh.....!!!!!!!!

naper la time camni ..
naper? naper? naper henset aku yang hilang..

aku cube pK positif kot2 ada orang simapankan..
bila aku tanya amir budak lab aku..
dia pun baru masuk tak perasan pun..

aku mintak dai cube call no aku..
ada pompuan jawab..
ingat nak tanyer la pompuan tu..
kot2 la dia nak pulangkan..

pompuan tu cakap

" sory, the number u have dial are...bla..bla..bla.."

terus rasa cam tekanan darah naik..
cam nak balik tido jer..

kalau ada orang simpan..tak kan dia off tepon tu..
nak kata abis batery..semalam nak tido trus cas..

tension sangat..
tension sungguh hari ni..

kalau dapat orang yang rembat tu..
aku nak suruh deia telan tepon tu..then aku nak call..
bagi bunyi n vibrate dalam perot dia..

huh..
cerita HARi TENSIOn -ENd!!!!

4 comments:

Nasir said...

ada jugak pencuri yerk
esok akak akan mail satu mardi
kalau pencuri tu org mardi
pandai2 la dia terasa
TENSEN gak baca

syira.sani said...

careless nye abg sorang ni..
kate alya careless..dia lg truk

Mr AzRai MaRCeeL said...

dah tak der rezki..nak wat camaner

syira.sani said...

baru la ingt rezeki.. kalu x bebel kt saye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...