Wednesday, November 18, 2009

kiri ker kanan nih..

rasa darah dah mula naik kepala..
sehari dua ni berat jer rasa kepala ni.
btul ker darah dah naik kepala.?
dah mula kua dari idung n mulut..
ni darah berlebihan ni..
kepala dah penuh..jadi dia kua r dari idung n mulut ( teori maner tah ni)

kejer baru jer beberapa bulan..
masih di taraf junior la kat lab ni..
basicly aku sayang kejer ni n jawatan sekarang..

dalam masa yang sama..
offer sambung belajar plak datang..
mbuatkan aku agak rasa tak tau nak pilih..
antara blaja n kejer..

kejer dah tetap kat goverment..
blaja plak course memang aku nak sangat selama ni..

offer yang buat aku rasa sikit teruja

bachelor in medical science
bachelor in biomedical science

2 course yang di tawarkan
mara ada offer loan kalau aku terima..
hurm..
camner ek?

4 comments:

sourplum said...

ok la tu ade loan
smbung je..

Kyoru said...

gila gempak offer.

ko xder bincang ngan rakan kerja?

Bukan ke degree tu bole guna wat naik pangkat nnt n all that?

Mr AzRai MaRCeeL said...

masalahnyer MARDI tak lepas r aku..tak kan nak resign kot..

syira.sani said...

tpuk dada, tanye nak makan pe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...