Wednesday, November 4, 2009

jalan jalan cari pasal

RM 9.50 untuk nasi goreng dengan air..
pecaya tak?
cool kan..

semalam punyer citer..
kua makan setelah busan lepak rumah..
bandar baru bangi tu abis aku pusing..
knal jalan ..
pusing2 tempat sama..
n apa yang aku jumpa?
nasi goreng dan air RM9.50
cool tak?

5 comments:

Aku said...

Ni sure gie makan kat bangi old town neh..tak penah plak makan kat restoran biasa, tapi mahal camneh...

Me, from memori alizarin..dah pindah sini

Kyoru said...

gilak ah. Goreng nasi guna kuali emas ke ape. Baik makan mcD je. lol.

Mr AzRai MaRCeeL said...

tau tak per..

to aku:
ni restoran limau nipis ker aper ker jadah ntah..kat dengan 7E depan PKNS bangi.

To Kyo:

di pakai kuali emas bertatah berlian dah..tapi bangla gak yang goreng..spoi tul..
'_'

Aku said...

Kalau itu limau nipis,den pandang jer..mmg mahal nak mampos restoran area tuh...kalau nak makan murah, gie la seksyen 16. Agak la murah sbb port student.

Mr AzRai MaRCeeL said...

macam la tau seksyen 16 tu kat maner..akak tunjuk r.. leh kenal husband akak..huhuhu bukan kedai akak kat area tu gak ker..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...