Tuesday, November 24, 2009

bloGaHoliC?

soalan maut jika di tanyer pada seorang blogger..
best ker tulis blog ni..?

rasa macam tak leh kentut tau..
camner rasanyer kalau tak boleh kentot?

camtu r rasa kalau tak leh bloging..
tul tak para blogger n follower sekalian...


untuk mengetahui beberapa blogger2 yang extreme..
memang ramai r kat msia ni..
cumer beza femes dengan tak jer..

yang aku rasa agak femes...

cik epal.. ( kembang idong r tu)..
dia ni sweet r..
rasa nak ngorat pun ada..
citer dalam blog cik epal ni macam2..
terjah la ..aper la..
macam2..


kyo.. aku suka blog dia ni..sebab cam komik skit..
santai..ada style r..baca tu relek jer..

yang tak berapa nak femes..
(femes suam suam kuku)

ida punyer blog agak peribadi..cam dairi la kot..tapi giler aper diari buh dalam tenet...
kira style citer hidup sendri r..

kalau blog imma plak..
islamic skit r..
banyak nasihat..
insaf r kalau saper yang baca.. huhuhu..

sourplum a.k.a cotton art
ni sorang mamat yang aku knal..
blog dia cam kedai baju..
serius..tak cayer..cuber search..
(komisyen dapat tak ni..tolong promote)

blog aku?
agak cam rojak skit..
sumer ada..
tak kesah la aper orang cakap..
blog dalah tempat untuk meluahkan segalanya..
mengatakan apa yang terlintas..terfikir...
respon..komen..
emosi..ETC..
banyak sangat..

so pada blogger sekalian..
banggalah..anda seorang blogger..
tak kiralah bagaimana rhupa blog anda..
dan bagaimana anda bleh terjebak dengan gejala blogging ni..
anda memang blogaholic.

1 comment:

adilahalim ; said...

cik epal ? yang mane eyh ? gimme a link, bole tgk blog die :)

ps : rase nye blog ni dah jadi mcm myspace n facebook. everybody has got to have it. kan ? isu femes tak jadi hal sebab kita tulis apa yang kita suka, bukan nak please kan orang lain. just saying, and tak bermaksud apa-apa okay :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...