Wednesday, March 24, 2010

ye ye boss balik ye ye boss balik

yeye big boss balik..
suara keanak anak kan bermain kat telingga aku..
hahahha..
adakah itu cara menyambut big boss aku balik..
setelah 2minggu berkursus kat US..
alhadulillah mungkin ada idea idea baru yang dia bawa balik..

ada dua kemungkina rasa yang melanda perasaan setiap orang bawahan..

nombor satu

hapy...sebab?

yer la dah rindu sangat tak big boss..
rasa nak g pluk dia..rindu sangat ( perempuan sahaja yer..)
rasa seronok dia dah kembali bertgas kat opis..
hilang rasa sunyi opis ni bila dia kembali..
dapat dengar nasihat dia..
rasa tak sabar nak cerita perkembangan kajian masing masing kat dia..
rasa tak sabar nak berborak dengan dia..
rasa tak sabar nak bermeting dengan dia..nak berdiskusi..

no dua

kurang hapy..sebab?

mungkin tak puas lagi menggular..time bos tak der..
ala dah tak boleh kua makan awal..masuk lambat ( sayer tak buat..hahaha)
dah tak boleh kua makan lama2..
dah tak boleh bermalas2 ( ada ker ???)
dah tak boleh curik curik keluar..time kejer..( slalu pegi beli paper n beli topap )
kejer tak siap lagi..mati la kalau dia tgok..
laporan blum siap..due date dah dekat..tu la duk tido jer dalam bilik masing2..

macam macam la diorang ni..
bagi aku hapy atau tak hapy itu bukan persoalan..
yang penting..bila big boss balik..
rasa lengkap la biotek ni..

nampak biotek jer..nampak la muka big boss..
so..ape ape pun..
esok tetap akan menjelma..

selamat kembali bertugas
big boss...

2 comments:

zh-ena said...

kena rajin2 keja la pas bos dh blk nie

Mr AzRai MaRCeeL said...

tu la...dah tak bleh curik curik..kua..hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...