Thursday, March 4, 2010

aku kenel cabul lagi

tetibe rasa pinggang aku di sentuh..
rasa ada benda merayap kat pinggang...
naik sampai ke dada...
ape plak ni..adoi..
tengah tengah drive ni la ko nak merayap..
aku trus buka butang paling atas kemeja..

siot la semut ni..
merayap plak..geli r..

tetiba tepon berdering..
sape palk call time rehat ni..

tertera nama mak cik big boss aku..
adoi..ape lak ni..
rehat pun nak call ker?

aku angkat r..

aku : 'salam docter..yer"
boss: awak kat maner hezry..
aku : sayer kua docter..kua pegi lat HR hantar borang exam konform.
boss: sayer nak jumpe awak sekarang!! datang bilik sayer sekarang!!!
aku : tapi sayer dah janji dengan pegawai HR docter..nak jumpe dia..dah buat apoiment.
boss: pegawai mana awak nak jumpe ni..sekarang kan time rehat..maner ada pegawai yang buat apoiment!!

( tau pun time rehat..bis tu ko carik aku sal apa..) aku membentak dalam hati

aku : sayer nak hantar borang exam konfem docter..kner tunggu pegawai HR dia nak jumpe sayer.
boss: siapa nama pegawai tu..saya nak cakap dengan dia.!!
aku : ( ape hal lak minah ni sebok2..adoi.. besar tul kuasa dia sampai kat HR pun dia nak marah marah..) dalam hati aku tak puas hati..
" lepas lunch tak boleh ker docter"
boss : kenapa lepas lunch..i nak u datang bilik i sekarang!!!

aku trus letak phone..
adoi..kul 1 lebih dah ni..
time rehat..

privacy aku di cabul lagi..
seriusly..

bila aku sampai bilik dia..
dia tak ada..
bilik kunci..

tanyer PA dia..
docter kua baru jer tadi..

argHHHHHH!!!!!!!!!!!

21 comments:

penpal said...

Wah betul punyer marah yea...itula mula2 kerja xbuat elok2 asyik2 hilang je bila Big Boss cari...skrng mestila dia tegas bila nk jumpe. Cube muhasabah diri dan perbaiki diri ok...byk2 berzikir dan memohon pertolongan dan keampunan dari Allah.

Mr AzRai MaRCeeL said...

bukan macam tu penpal..
bagi sayer kejer reseach ni perlukan kualiti dalam apa yang kita buat..baru la eksperiment n result yang kita ada kualiti...kita plan kita punyer kejer..so kita dah rancang nak buat bila..pukul berapa dan berapa haribulan..

kalau asyik d stress jer camner nak dapat kualiti yang baik dalam apa yang kita buat..

Mr AzRai MaRCeeL said...
This comment has been removed by the author.
Mr AzRai MaRCeeL said...

tak di nafikan mungkin ada kala keluar pada masa kerja..tapi kner ganti la..so rasa nyer tak jadi issue pasal kua.

penpal said...

klu ganti masa kua tu bgsla...cube wat smnthing yg boleh buat dia gmbira smule...ssh gak klu nk keje klu Bing Boss dh xsuke...kdg2 dia suke kita sbb kite bkwn dgn orng yg dia tau xbuat keje...so pkir2kanla

penpal said...

klu ganti masa kua tu bgsla...cube wat smnthing yg boleh buat dia gmbira smule...ssh gak klu nk keje klu Bing Boss dh xsuke...kdg2 dia TAK suke kita sbb kite bkwn dgn orng yg dia tau xbuat keje...so pkir2kanla

p/s:ayat ni yg betul

Mr AzRai MaRCeeL said...

penpal...

mesti berpengalaman kan kejer dengan bos camni.. ntah ntah kita kongsi bos yang samer...huhuhuhu..
patot r panpal memahami...

Nasir said...

Aha Hezry... setuju dengan ko, I'm pretty sure that Penpal berkongsi bos dgn U... jom kita siasat dan kita terjah makcik @pakcik Penpal itu.

I lah... The Most Dude Yang Tall, Dark, Hensem + Macho... Some said... Sexy... awwwwwwwwww

penpal said...

ermm...sy bg nasihat kepada tuan blog nie...ada plak nasir mana nie yg sibuk2 jadi batu api nie...xpe nnt kita jumpe k...dh ada decription leh la sy cari orng yg awwwwwwwww tu tunggu pintu bilikmu diketuk k...jgn tprajat sudahhh...

areniece said...
This comment has been removed by the author.
penpal said...

erm genting ker???sy tgh tunggu mamat nasir tu reply blk...mcm xberani jer, takut kot....smile n peace arenice =)

Mr AzRai MaRCeeL said...

sayer baru Q17.. tapi kalau dah kner jadi jaksa pendamai tu gred JUSA tu.. nanti big bos marah..hehe..penpal tu banyak pengalaman tau.. siap nanti dia repot..abis kita satu kapal..hahhahahaha..jangan marah yer YB PANPAL..sayer budak baru belajar kalau salah jangan la suruh sayer jolok..huhuhu

Mr AzRai MaRCeeL said...

abang nasir: jom terjah...!!! abang kan biasa main terjah terjah ni..akak myeazzara nak join skali abang nasir..

kak arreeenisseee dah jadi jaksa pendamai dah..

adoi...

pengskodeng terhebat blog ni memang best la.

penpal said...

Jangan risau...xperlu mengadu pn klu benda dh bising2 akn dpt tau gak...yg penting kena la berubah dan menjadi lebih baik dari semalam tu jer...yg jadi batu api tu tolak tepi je ok just buat yg terbaik supaya tak kena marah lg...yg geng2 tu bukan boleh tolong pn...

areniece said...
This comment has been removed by the author.
areniece said...
This comment has been removed by the author.
Mr AzRai MaRCeeL said...

ala rilex la kak...areniece.. ntah sape la yang guna nama jaksa tu,,hurm... buang yang keruh...ambik yang jernih..

penpal said...

Ko kena tanyala sapa geng2 ko yg gune nama tu...sian kt areniece tu...apala suke wat orang salah faham nnt...

Mr AzRai MaRCeeL said...

yer la cik panpal... cik panpal memang betol..betol sebetol betolnya..tiada yang tak betol melainkan yang betol belaka..

Mr AzRai MaRCeeL said...

YB panpal kenapa lama tak komen..rindu ni..semalam ada cek kesihatan percuma.. huhuhu..

ni kener cek ni..
azry pun tak sehat

apple said...

sesi berbahas ke ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...