Wednesday, March 3, 2010

leleki high mantainance atau perempuan?

lelaki high mantainance atau perempuan?

hurm...persoalan yang susah untuk di jawab,,ada ker lelaki yang maintanance tinggi..macam keta plak..pakai BMW 7 series...5 series... paling cikai pun BMW 3series la..tinggi ker maintanance kalau pakai keta tu..?

sure la...

pompuan yang pandang pun mesti high expectation gak la kan? ner pandang kalau ko naik VIVA..mYVi..boleh jalan la...

itu ker yang bermaksud high maintannance?

atau gerak laku dan gaya kehidupan yang mewah yang di gelar pakwe atau makwe yang high maintanance? cam ni kot..

kalau awek tu cun..bergaya..glaimour...tip top..solid molid..macam kak rozita che wan tu..memang la orang kata maintanance tinggi.. macam pakai BMW la..cantik..sporty...kalau rosak..beribu la jawabnya..


ni abang anuar zain ni..
lelaki melayu terakhir..( ye ker )
adakah abang nuar ni pakwe yang high mantainance?
maskulin? jaga penampilan?

kalau betol... tak heran la kalau ramai awek2 pengsan kalau jumpe abg anuar ni live..
siap jerit lagi..

" abg anuar..i lap u.." trus hesteria..
hahahahha..

hurm... apakah maksud high mantainance di mata seorang wanita terhadap lelaki?

perlu ker berhabis beribu ringgit dan bergadai body untuk memikat lelaki jenis ini..
ops.. terlezer la plak..
berbaloi kah?


wah..ni mamat ni memang aku minat giler..
abang fahrin...
baru reda kes saman menyaman dengan ex dia linda onn..
ini baru high mantainance beb..
saman juta juta..

hehe..jangan marah yer bang..sayer tak cakap pun abang high maintainance..jagan saman tau..
tapi saya tau..nak dapat badan cam abang ni memang kner berabis beribu ni..
gi gym... makan protein lagi..
kira maintanance tinggi gak la kan bang kan?



huhu..sekali tgok..memang sweet abis la minah ni..
baru kua cerita kontroversi..
puteri ape ntah nama dia..
( sajer tak nak tulis)
jangan marah yer tuan putri..hamba cuma menumpang publisiti n up ur publisti yang tgah up skrang ni..

cakap sal high maintanance ni..
mesti tuan putri ni selalu abis duit banyak untuk mekap..bli baju..
orang pun cantik.. lembut..
hurm...so kalau la sayer yang kopak poket ni kapel dengan tuan putri..
rasanya..
tak masyuk kot..hahahhaha...berangan cam mat jenin tol aku ni..




ha ni ..kak rozita che wan..
merelip relip.. merah betol kak ita kita ni..mengancam dengan pandangan menggoda..laki maner tak cair bila kak ita jeling..

dato mana pun sanggup sponser idup kalau mengancam macam kak ita ni...tapi kak ita ni jenis cool..tak layan la buaya buaya daratan ni..

korang rasa berapa rozita che wan ni punyer maintanance bulan2..

baju dia..kasut dia..perfume dia..duit poket dia..duit shoping..bil tepon dia..tu baru maintanance yang skit sikit..
maintannance keta rozita che wan pun bleh tahan..ni kan lagi tuan keta..
huh...tak tahan..henset jer dah 5..
perh....


abg arron aziz... moto superbike..
mahal ni..mahal ni...
tukar tiub moto ni mau 50 hinggit..
( super bike ner ada tiub bai)'
hahahhaha.. kantoi...
aper pun abang arron aziz ni antara jejaka idaman gadis malaya la..dengan gaya macho lagi maskulin..bukan senang nak maintain ni..kner jaga badan..kner jaga penampilan..kner jaga macam macam..sumer pakai duit..

nak maintain moto abang arron ni pun mau 2 -3 ribu..tu baru moto..yang naik moto tak yah citer la..huhuhu..





cik tizz zakiah..
nur kasih adalah pelonjak nama dia..
nak tau dia ni high mantainance ker tak?
ajak la dia date...

date bukan sebarang date tau..stakat nak tgok wayang..kua makan..

baik tak yah nak date..


hurm..

pada aku..high mantainance atau tak..
tak dapat di nilai pada paras rupa..
atau penampilan..
nak tau dengan lebih lanjut..
sapa lagi high maintainance..
tepuk dada sendri..

tgok diri sendri..
bandingkan..sendiri...

lelaki sekarang pun apa kurangnya..

high maintanance jugak tau..jagan cakap pompuan jer..

tentang siapa lagi tinggi itu terpulang pada persepsi dan nilaian masing2..

anda macam mana?

3 comments:

AZIZAN & HAFIZAH said...

Dapatkan Panduan Bina Otot Badan Lelaki Disini Agar Anda Lebih Macho, Tegap Dan Bertambah Kacak....Hehe...
Jangan Segan2..Realisasikan Badan Impian Anda.....

Mr AzRai MaRCeeL said...

hahahaha..siap ada iklan lagi ni..huhuhuh

areniece said...

Hahhahah..kelakarlah dik komen org atas tu...sempaaattt....bg akak sama je laki pompuan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...