Monday, December 7, 2009

re post : berapa no anda

aku dah pnah post benda ni dulu..rasa cam nak repost balik..
so juz nak tau no berapakah anda sekalian..

nombor AKU adalah...

"1. baru lepas break up(happy sgt!)
2. baru lepas break up(sedih sgt!)
3. baru lepas break up(putus asa)
4. baru lepas break up(terpaksa)
5. baru lepas break up(saje jer!)
6. baru lepas break up(padan muka dia!)
7. single dan baru lepas kena reject (tak kisah pun. its your lost!)
8. single dan baru lepas kena reject (aduhh melepas lagi!)
9. single dan baru lepas kena reject (aku dah putus asa!)
10. single dan baru lepas kene reject (aku dah tak nak jumpa dia lagi!)
11. single dan sdg mencari
12. single dan happy sgt :)
13. single dan dah putus asa
14. single dan anti couple
15. single dan tak kisah
16. single dan sedang menyukai some1 (dia tak tahu)
17. single dan sedang menyukai some1 (saya harap dia suka saya jugak)
18. single dan menyukai some1 (dia fikir saya bergurau)
19. single dan meyukai some1 (tak mungkin dia couple dgn saya)
20.. single dan sedang memikirkan ex
21. berpunya (boring sgt!)
22. berpunya (kami akan break up)
23. berpunya (saya tak nak parents tahu)
24. berpunya (kami bahagia^^)
25. berpunya (parents dpt tahu tp kami akan teruskan jugak)
26. berpunya (dia curang!)
27. berpunya (kami akan berkahwin)
28. berpunya (terpaksa)
29. berpunya (kami cuma main2)
30. berpunya (kami pernah kiss/make out)
31. it's complicated~ (always pray for the best)
32. aku hanyalah aku...(aku). ...
33.aku pn tak sure..mane nak apply..??

berapa no anda?????

8 comments:

Mr AzRai MaRCeeL said...

24 n 27 cam menarik..

Mr AzRai MaRCeeL said...

banyak jer yang menarik..no 32 pun ok aper..

syira.sani said...

saye 26

.millalara. said...

12 :)

Mr AzRai MaRCeeL said...

syira : dia curang..tak baik tuduh2... bincang elok2 miss understanding tu..

millalara : single n happy sangat..wah..nice... truskan...

faizahfauzi said...

20 pleasee :D

Hilmi MS said...

aku amek 17... meow...

Mr AzRai MaRCeeL said...

faizahfauzi: memikirkan ex... huhuhu...nak rujuk ker...hahaha

hilmi :ceh... ko suka saper ni..ko kan gay..hahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...