Thursday, December 3, 2009

bila lelaki jambu jadi ganas

lelaki jambu..
satu golongan lelaki yang menjadi kegilaan kaum pompuan..
( btol..time blaja dulu memang laki jambu ni femes gile)
mereka di anggap lelaki budiman..
yang agak metroseksual..
jaga penampilan..
dari pelbagai aspek..

di adambakan sebagai lelaki yang romantika..
dan punyai sense yang kuat terhadap naluri wanita..
gentleman kot..
hahahha...

tentu lelaki lelaki yang bukan jambu agak meluat
bila tengok lelaki jambu berkepit dengan awek seksi..
tahap kejambuan seorang lelaki..
aku tak tau tahap mana yang di kira jambu..
tapi aku bukan lelaki jambu r..

penah tak korang imaging yang camaner laki jambu ni bila ngamuk..
macam pondan kener kacau ker..
auw...
hihihi..

kat sni ada sorang mamat jambu yang menjadi kegilaan ramai pompuan..
mamat yang di kenali sifat kejambuan nya di seantero dunia..
siapa???

teng teng teng...



BI Rain....
ha..mamat ni sumpah jambu..aku knal mamat ni dalam drama korea
( kantoi layan drama korea)
aku layan skit2 jer..
sangat popular dengan citer FULL HOUSE..
memang jambu r mamat ni..
naif jer tengok..



pose romantik..
seblum mengganas..

ni aku nak share satu citer yang masih suam suam baru..
Ninja assasin..
agak teruja melihat thriller citer ni..

siapa sangka mamat jambu ni di transform menjadi mesin bunuh orang yang tiada hati n perasaan.
citer ni agak biasa jalan ceritanya..tapi aksi yang di hidangkan oleh Rain buatkan korang melekat kat panggung sampai citer abis..

tak sia sia setahun berkerja keras..
diet yang ketat..
latihan asas ninja di jepun..
dan latihan fizikal yang extreme..mgubah lelaki jambu ini jadi keras..

try la korang cari kat youtube..
rain praktis setahun untuk filem ni..
pasti korang teruja..

dari awal citer sampai abis citer..darah asyik terpercik n tersembur jer..
kner skit dah bersembur2 darah..
ha.. kalau korang tak cayer..g r tengok..
sasaper yang loyer tekak,,
mabuk darah..
senggugut..tak leh tgok darah..di nasihati supaya tgok citer lain..


ni pose khas untuk blog ni..( hihi konon la)
dalam filem tak der pose ni..
hurm...
tak kira la..lelaki jambu ker tak jambu ker..
bila dah ngamuk..
jadi jantan gak..
pondan pun leh kua sura jantan bila marah ni plak lelaki btol..
kan?

4 comments:

mlle tqa said...

laki jambu pon smart gak..bkn bermaksud dye lmah lembut.. :).
tp dorg slh aggap..huuuu..

rain:hitam itu menawan..haha..
jambu keh dye??gagah jambu kot ..:P

Mr AzRai MaRCeeL said...

jambu yang gagah perkasa..huhu...
ni mesti tqa minat rain kan..?

Aku said...

teringat member yang kena penampar ngan pondan...penampar jantan gak yang kuar..lebam

Mr AzRai MaRCeeL said...

mesti itu penampar paling di ingati seumur hidup dia kan..hahahha.. tu la jagan la usik pondan..tak pasal kner pnampar pondan..auw..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...