Friday, October 9, 2009

mood raya kembali..

tetibe dengar lagu raya kat dalam bilik yang seblum ni tak penah pun dengar bunyi atau lagu di pasang..pelik..
selalu bunyi tapak kaki orang lalu lalang jer yang wat teman duk lab ni..sekali sekala bunyi pintu terhempas bila en shaiful datang chek line aku wat kejer ker tak..tak pun dak PTS amir tu masuk..
hari ni nampak meriah jer..sume staf pakai baju melayu n baju raya la kononyer..
lupe r hari ni hari raya
biotek punyer open house..house ker? bukan open lab?

bukan terlupe sajer tak nak pakai camtu.
pagi tadi 5.30am
mkcik aku kejut..nak bawak anak dia
nurul aina 8tahun.g klinik..panas tol badan dia..demam..
dah tu iron baju n siap beg nak pegi meeting APR kat BP house jalan hang jebat KL.
dapat SMS dari hafiz.
soh bawak uniform..baju etnik..n LIVE Project repot untuk present masa APR forum nanti.
last minit packing barang..
baju melayu n uniform tergantung dalam keta.

pas ofice ni..trus r g sana.
malasnyer nak harung jem yang extravaganza tu,,
sib baik mood raya ni ada lagi..
full... sate..rendang,lemang,soto,kek,EtC..sumer terapung2 dalam peyot ni..
hurm...
jumaat rupanyer hari ni..
jab lagi gerak dengan mat r..
leh knal area sini..
mood raya... sumer orang hapy..kenyang dah sumer..
leh kejer tol2..
jangan malas2..
kak siti tu..makan tadi kusyuk jer..hahahha
(jangan marah ek nanti tak dapat duit raya)- memang tak dapat pon..

2 comments:

alizarin said...

makan kusyuk tu, maknanya menikmati makanan tu...haha.
(penat buat tapai kat lab atas sampai 1200 cup)
Jangan lupa, selasa jamuan raya mardi plak. pakai arr baju melayu..cute gituu..

Mr AzRai MaRCeeL said...

yer la..yerla... tadi saya baweak jer baju melayu..tapi segan r plak nak pakai sebab dah pakai kemeja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...