Monday, October 5, 2009

HPLC yang sengal..

dah 3 hari dah duk ngadap manatang ni..tapi haram tak tau aper motif dia..tu r projek dah run separuh..aku baru masuk..nak paham flow dia kemain lagi complicated..hahaha..
tu la masa blaja dulu ska ponteng klas IA..instrumental analysis..time kjer ni..nah ko..memang jumpe r..
hahaha...selamba cool jer..starting from zero...
kner belek balik ni nota nota yang dah campak kat dalam kotak tu..
dah jadi manuskrip dah..

dulu kjer kat HUSM main rutin test..kacang r..celah gigi jer..
ni main reseach..try n eror...
kalau try asyik eror jer memang bgang..
kalau tak try tetibe dah eror lagi skit pale..
aper pun..
this my new world..
kner cover r sumer tu..

balik nanti kner cari note IA,,
huh...!!!

reseach pasal minyak kelapa dara..
ni tgah extract phospholipid dari hampas kelapa..
dah la masih terapung2 ni tak tau nak di campak kat bhagian maner..
hurm...
overall ok la..
rindu time blaja dulu..
rindu nak jamming..
nak jerit2..
nak join gig..

kehidupan kejer dengan blaja jauh beza..
serius...!!!!

6 comments:

Kyoru said...

Oh, klo camtu aku nak belajar sampai mati ah.

sourplum said...

tu la. aku pon nk blaja jela

alizarin said...

Dulu, lecturer penah cakap "skarang masa blajar, kamu malas blajar, nanti bila dah keje, mesti kamu akan rindu time blajar and nak blajar semula"
Kan betulll....rindu zaman2 enjoy

Mr AzRai MaRCeeL said...

dulu lecturer aku cakap..blaja btul2 nanti dah kejer nanti tak der la tak tau ape2..hahhaha.. aku rasa nak sambung blaja balik la..part time,,serius ni..

alizarin said...

lets join de group..part time student...enjoy gak ler

Mr AzRai MaRCeeL said...

yeah.... baru nak aply ni..tapi kat uitm part time tak der sains r kak..sumer admin jer..ada cadangan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...