Friday, October 2, 2009

melalot petang petang

huarggghhh...ngantuknyer..petang2 camni..slalu minggu lepas aku tengah sebok kat kedai dobi aku..tengah kira duit dobi hari tu..sblum past kedai kat pekerja aku..so hari ni rutin sejak 2,3 bulan tu dah tak dapat aku buat...

braper la agak2 colection hari ni..klu nak tau kner call la budak2 tu..
hurm hari aku kembali pakai baju kemeja..slack..n lab coat yang berabuk tu dah melekat balik kat badan ni..
kejer lab yang busan ni dah jadi rutin harian aku bermula 1 okt..

hari ni 2nd day..
samer cam 1st day..

situasi dan kondisi baru untuk berfikir..
kalau dulu aku jadi seorang pelari pecut yang mengejar target hidup..
yang mengejar keuntungan yang namanya bizness..
tapi kini kner jadi pelari jarak jauh yang cool jer...untuk sampai penamat yang jauh nuh..
goverment staff atau penjawat awam macam arwah mama n abah..

hurm..kalau dorang ada ni camner r gamaknya..
gembira?? yer la kot..abis gak anak dia ni blaja..(ingatkan tak abis2.)hahahaha
22hb ni...

duk dalam lab ni tak tau saper lagi jadi bos aku..
so terapung2 r..kejap kiri kejap kanan..
minggu ni jer..pas ni dah bizi cam staf lain..ner la sempat nak blogging lagi..
teringat akau kat izwan..ayeh..kamal..n acab.. dak ptikal skali dengan aku..

wei geng..huru hara r aku kat sini..tak macam kat HUSM..
lain giler..duk bahagian rND.. giler bizi orang kat sini..
macam en amir tu banyak jer kat sini..yang macam en (aper ntah yang slalu pakai baju cam aku tu ) luper la namer dia..macam perangai korina pun banyak..hahahah...sweet memory tu ptikal dengan korang..

pic nanti aku upload r..
kamera tak der r,hset lak prob..
nanti r..

bleding pun truk gak skarang..makin truk dari biasa..takut gak r..teringat en ali kat makmal TB..nasib aku punyer test Tb negative..

busan r plak dalam lab ni..
hurm..fb kner blok..busanyer...

3 comments:

fat3yn said...

mmg lama pn x up8..x smpat..huhu
yg abg azrie nih..cam xde keje lak..up to 8 jer blog tuh..haha

Kyoru said...

Ohohoho, terharu aku ko ingat kat aku. Kecoh ek kat sana? Kena apply HUSM la aku pasni. Baru la rilek2 skit. Haha.

Mr AzRai MaRCeeL said...

kecoh r jugak...ramai orang emo r kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...