Tuesday, June 1, 2010

antara meggi branok dengan awek Branok ,mana lagi best?

aku teringat time time blaja dulu..time tengah susah ( susah ker ) susah la jugak seblum kaya kejap kat universiti dulu.. benda ni sure ada dalam loker aku..tak penah putus.. kalau di tnya maner2 student kat malaysia ni aku rasa wajib n harus benda ni ada dalam loker n simpanan korang..

kalau di compare dengan awek pun awek kalah.. yer la awek maner bleh di letak dalam loker..maner boleh tolong time sengkek ( melainkan awek tu kaya n korang tak malu mintak duit dengan awek ko)
benda ape kah yang aku duk puji sangat tu..
korang ras aper?

hahahha...
jawapanya....

tada....!!!

 
ni la dia...
meggi ....  sedap di makan time sengkek..
tu tag line yang aku rasa meggi patot guna untuk melariskan jualanya..ala tak payah iklan kat TV..memang dah berzaman femes tak hengat..
ni adalah lah makanan ruji masa time sengkek..dulu sampai sekarang..dari skolah..blaja kat universiti..sampai dah kejer... masih setia pada kau yang satu..cewah...

mber aku kat langkawi suka makan megi dengan satu benda ni..dia kata sedap..kalau buat kerabu lagi sedap.
apakah benda itu.. sekali tengok sumpah aku tak lalu mkan..tapi bila sekali makan ..korang sure akan melupkan bentuk asal menatang ni..serius..!!.

apakah dia yang aku duk cakapka ni..ni la dia..menatang yang boleh di campur bersama meggi..



kalau tak silap aku oarang langkawi panggil branok.. buat kerabu sedap..( aku tak penah makan pun) hahahah.. kalau tgok muka menatang ni sure korang tak sanggup kan nak makan...
lagi sanggup makn meggi kosong dari makan menatang ni..hahahahhaha..

tapi korang klau g langkawi cari la kerabu branok. sure korang akan menjilatnya hingga ketitisan kerabu yang terakhir.. ( pinjam ayat mber aku dak langkawai)

tetibe tekak aku kembang..
eiii~

1 comment:

~Erna~ said...

Sedap ke tu..iyeeee.Mkn seeweed pernah x?Mkn ala2 kerabu gak..tu okayy lglah,ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...