Sunday, November 28, 2010

Pam Anderson belakon filem Dr rozmey -100 juta pecah panggung -punya~~~

setelah tamat demam citer 2 alam @ putar alam ,sekali lagi Dr rozmey membuat kezutan ..demi kezutan..
dan kali ni kezutan yang lebih dasyat dari cerita 2012..

cerita apakah itu?

aku pun tak tau jugk sebab skrip pun tak siap lagi..ahhahaha..

kezutanya adalah Dr rozmey ingin melamar PAM ANDERSON bukan pam beskal tau..
untuk beerlakon untuk next filem terbitan DDR production..

betoi ka ni..hang jangan dok wat cheta...
betoi la...
Hari ini Dr Rozmey dengan penuh yakin mengatakan bahawa dia mahu mempelawa Pamela Anderson yang terkenal dengan kisah video seks dengan bekas suaminya Tommy Lee dan gambar bogelnya sama ada dalam majalah ataupun bertebaran dalam internet untuk berlakon dalam filemnya
.


Apa motif Dr ini mahu mengambil bintang yang sudah pudar bintangnya untuk berlakon dalam filem terbitannya? Walhal Pamela bukanlah pelakon yang disegani, melainkan hanya bergantung pada sosok tubuhnya yang memberahikan dan mengiurkan. Mengiurkan dan memberahikan? Ya Pamela pernah dianggap begitu suatu ketika dahulu, mungkin pada zaman Baywatch, hari ini Pamela sudah dimakan usia. Namun, saya tidak fikir Dr ini mahu mengambilnya berlakon atas faktor itu. Jika bukan, apa motifnya? Jika Pamela berlakon, apa pula moral cerita yang ingin Dr ini ketengahkan nanti?

Macam-macam:

[Kosmo] KUALA LUMPUR - Selepas menerbitkan filem 2 Alam yang mula ditayangkan kepada orang ramai hari ini, dR Movie Production kini merancang untuk menerbitkan sebuah lagi filem pada tahun depan.

Menariknya, filem itu bakal dibintangi pelakon sensasi dari Hollywood iaitu Pamela Anderson.

Penerbitnya, Datuk Dr. Che Rozmey Che Din berkata, dalam filem itu nanti, Pamela akan memegang watak utama.“Mungkin ramai yang memandang sinis mengenai perkara itu, tetapi ia adalah perancangan utama Dr Movie Production dan saya memang bersungguh-sunguh untuk mengundang pelakon tersebut membintangi filem itu nanti” – Dr Rozmey"Setakat ini, apa yang boleh saya katakan ialah, pihak kami kini berada dalam proses akhir perincian mengenai kontrak dengan ejen pelakon tersebut," katanya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

Pamela merupakan seorang pelakon seksi kelahiran Kanada yang cukup terkenal dalam industri perfileman Hollywood sejak tahun 1990-an.

Menurut Rozmey, tajuk filem yang akan dihasilkan itu masih belum diputuskan namun ia bakal mengisahkan mengenai seorang wanita warga asing yang telah terdampar di sebuah pulau...- Roni Hidayat Ridwanmaria ozawa ko duduk lek lok sikit kang aku antar ko blakon 3 alam plak.


dari panggil Pam Anderson baik panggil MARIA OzAwa
memang sure pecah panggung macam ni.silap silap 100 juta pun bleh cecah..

100 juta pecah panggung..!!!!

kita tengok komen FB tentang crita ni.. ZASS~~~


peh..dasyat ooo..
pamela anderson leh cakap melayu..patot r Dr rozmey beriya nak ambik akak PAM blakon..
tengah tengah cari gambar yang berkaitan aku jumpe lak gambar ni..

jelazs menunjukkan pengaruh DDR padaz kalangan remajaz sekarang..

syabazs DDR..!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...