Thursday, February 4, 2010

main tekan tekan bersama kak siti n aswati

jom main tekan tekan..
tekan aper ni..
tekan la per yang boleh di tekan..
teet..teet..

camtu la bunyi buzzer..
kalau korang tekan benda kat bawah ni..
ada tiga button..
call..
bill
cancel

bila tekan jer mana mana button ni..
ur table number akan tersiar kat papan siar kat kaunter..
ala macam korang pegi bank la..
huhuhu..
itu yang berlaku kat aku n akak akak mardi yang kua g cari piza..
lokasi kejadian di rahsiakan atas sebab tertentu..

aswati n kak siti n aku..
tengah order tu budak yang jaga tu cakap..

" encik kalau nak order tekan butang call yer.."

o0k..
pas budak tu blah..
aku soh aswati tekan butang call..

sajer nak test..
tetibe bunyi..

tret... meja 27 terpampang kat papan siar tu.

datang la minah yang nak ambik order tu..

budak tu : " yer cik nak order apa"
aswati :" blum lagi...,..sajer jer test butang ni..sory ek."

minah tu trus blah..
rasa di permain kan kot..huhuhu
hiihihih

pas tgok menu yang menarik ..
n perot pun dah lapa..
aku suruh aswati tekan..
butang call..
dengan riang nya dia menekan butang tu..
dengan mata yang bersinar sinar penuh harapan..

tet...
meja 27 lagi..
minah tu datang lagi..
order la menu yang seperti di atas..
huhuhu..

sos plak tak der..
skali lagi cik aswati
tekan..

tet...
meja 27

( asyik sebot nama dia jer..mati nanti kner dalam lab)
sory yer aswati..



minah tu datang..

minah tu :" yer.. bleh sayer batu"
aswati : " kami nak sos.. ada sos tak"

minah tu trus blah..ambik sos n hantar..

rasa cam best la main tekan tekan ni..
asyik aswati jer tekan..
kak siti plak nak tekan..
naik syeik bila tgok jer yang main tekan2..

bila time nak bayar bill..

turn kak siti plak tekan..

TET...!! ( panjang skit bunyi dia dari aswati punyer..)

kali ni bro plak yang datang..
minah tu dah give up kot..
feed up dah melayan..
kanak kanak cumel yang makan piza tu..

Bro: "yer kak ..?"
akak siti : " kira bill yer"(dengan muka teruja sebab dapat tekan..)
bro : " kejap yer"

pas bayar tu..
trus kua sambil gelak2..
bila bro tu cam senyum senyum jer pandang kita orang..
yer la..asyik tekan jer..
femous kejap meja no 27..
hahahha..

tapi...
ala..
aku tak dapat tekan..
huhuhu...





3 comments:

syira.sani said...

huhu..bestnyer.. ade org dah break da rulez... xkesah la.. janji nanti sye g makan kamu jgn mrh2 plak xajak..huhu

mlle tqa said...

ske gak men tean2 menatang nie..
cam seronok je main2 kan waiter@waitress kt situ...hahaha

Mr AzRai MaRCeeL said...

tu la pasal... asal tekan jer diorang datang..haahha..bengang jer dapat custemer cam ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...