Saturday, November 15, 2008

terbang macam superman..

semalam adalah hari yang agak tragik buat aku.hurmmmm...
moto suzuki RGV 120 yang aku baru bawak dalam 9 bulan akhirnyer terlibat balam satu kemalangan..

actly ni moto izzam..abang angkat aku.moto ni dulu kira "otai" la kat area kepong n jalan kuching.
dulu abang angkat aku ni raja rempit kat situ.
masa memula ambik moto ni.ada yang ajak aku race masa on da way dari kepong ker shah alam.
hurm...sampai camtu skali.



so semlam aku tengah pecut agak laju.tetibe sebijik avanza itam ni reverse kua dari parking lot.dengan tak tengok kiri kanan.so nak tak nak.sebab da dekat.aku langgar jer belakang kreta tu.tayar blakang moto ni terangkat 80darjah.n aku terbang melepasi kereta tu.ala ala superman.masa nak landing tu bahu belah kanan aku ni jatuh dulu.lebam gak la.masa tu jalan licin.baru pas hujan.so luka tak banyak.juz lebam jer.keta avanza tu kemek agak truk.pemandu avanza tu nampak gelabah n trus blah dari situ.
aku dengan bengang nyer trus berlari n baling helmet ARc aku kat keta tu.
balingan tu mgena.tepat kat cermin blakang keta avanza tu.retak kot.padan muka baru puas hati.ni dah kes langgar lari ni.bgang tul.
tengah2 bngang tu call dia.baru ok skit.sejuk la skit.agkat moto n try start.alhamdulillah still idup..walaupun foks moto ni macam dah terpelosok ke dalam.. n rim GTO racing ni hampir bengkok..n cover set depan hancur.nak tak nak kner naik gak sampai umah.badan dah start sakit2..
ni malam ni mesti kaw kaw sakit ni.
hurm kener ngurut ni..rasa cam bahu ni terseliuh.
tadi dah g x-ray.doc suspect retak.
harap tak la.kalau bengkak dia soh datang balik.
adoi..tapi pagi ni rasa dah ok skit kot,semalam tido lapik bantal.
mintak mintak sumer ok.
jangan isau yer.

4 comments:

sourplum said...

hati2 la bos..

Mr AzRai MaRCeeL said...

wah...ada gak orang baca blog cabuk ni..thanks bro.

AnNesara said...

heehehehe..betul2..ati2..

Mr AzRai MaRCeeL said...

hati2 jer???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...