Tuesday, May 25, 2010

stress stress stresss stress

hari ni rasa macam lama jer masa berlalu..
duk ngadap Pc jer dari tadi..
report time... menulis report..
laporan tugasan sebulan seblum 27 hb ni..
nape dengan 27hb ni..
biasa la meting bulanan n update kejer yang d berikan..

hari ni 25hb.. so diua hari lagi..
naper lambat aku wat repot? malas ker?
bukan malam la bro.. bukan sajer tak nak buat..
masalahnya result baru dapat..
reseach ni bukan boleh stick dengan satu tarikh..
kata jer result dapat hari ni..
bila tgok..
ada yang negative..so kner la repeat..
bila dah repeat tu take time la..
delay..delay delay n delay..

huh...
ada dua hari untuk menyiapakn report yang menggunung..
katelog anak anak kuman tu tak siap lagi..
TASKU aku tu..
taman asuhan kuman..
dah ada 196 strain kuman dalam simpanan aku sekarang..
tak update lagi..baru punya ada 96 ekor..
tak wat induksi lagi kat kuman kuman tu..
hurm...

sory guys..
lamer tak upload..
bizi gila babas... !!!

sebab tu la ada awek pun awek lari..
tak tahan ada pakwe tak der masa..
tak tahan tak dapat SMS .. call dan lain2..

3 comments:

sourplum said...

xde update psl kedai dobi ke

apple_pie said...

lorrr...jgn la slhkn awek plak
cube selidik btul2..
betul ke dia lari sbb awk tu bz..
jeng3

eida said...

teng!teng!.. awek lari ker mung yang lari.. huhu..
soklan cepu mas ni...

Yi!!.. jgn layan yang tak "berkenaan" buat menyemak jer kat blog mu ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...